Okulumuzda Bilim Şenliği Yapılacaktır

Okulumuzda 20 Mart 2024 Çarşamba günü bilim ve teknoloji haftası kapsamında bilim şenliği düzenlenecektir.

Değerli Velilerimiz;

Bilim ve Teknoloji haftası kapsamında, 20 Mart çarşamba günü okulumuzda ‘Bilim İnsanları ve İcatları kostüm partisi’ yapılacaktır. Bu parti kapsamında sizlerden;

Robot kostümü

Astronot, gezegen, uzay mekiği vb uzay konulu bir kostüm

Teknolojik alet kostümü ( çamaşır makinesi, buzdolabı, telefon, fotoğraf makinesi vb)

Ünlü bilim insanları tiplemesi kostümü (Einsteın, Newton, Graham Bell, Edison vb.)

Yaratıcı bir buluşun( uçan araba vb) kostümü gibi

Konu başlıklarından yalnızca BİR TANESİNE ait giyilebilir bir kostümü; karton, koli, kumaş vb her türlü artık materyal kullanarak hazırlayıp tasarlamanızı ve çocuğunuz ile Çarşamba günü göndermenizi rica ederim. ( Çocuğunuz bir kişi, bir makine veya teknolojik aletin kılığına girecektir.)